Specialiserat på e-hälso- och behandlingslösningar för vårdorganisationer och professionella miljöer

Alcosystems är ett svenskt medicinteknikföretag specialiserat på lösningar för e-hälsa och alkoholövervakning. Med fokus på att tillhandahålla vård genom teknik bygger vi och designar innovativa, säkra och hållbara lösningar för alkoholbehandling och övervakning.

Alcosystems skapar lösningar utformade för att passa de unika behoven i olika branscher och affärsmetoder. Våra produkter används av kommuner, återvinningscentra och privata företag i Nordamerika, Europa och Asien och erbjuder alla typer av organisationer att tillhandahålla kvalitetsvård och övervakning genom toppmodern teknik med en mänsklig inriktning.

9342EECCert_001-400x400

SENASTE NYTT

Serviceplaner

Alcosystems lösning

Toppmodern hårdvara

IBac Pro är en liten, bärbar andningsapparat som är avsedd för fjärrtestning. Den fungerar på samma noggrannhet som andningsapparater för brottsbekämpning, fungerar trådlöst via Bluetooth och använder en smart fotofunktion för att identifiera rätt användare innan testning.

Serviceplaner - skräddarsydda branschlösningar

Alcosystems Solution bygger på tre serviceplaner (CarePLAN, FleetPLAN & CrewPLAN), var och en skräddarsydd för olika typer av operationer. Planerna inkluderar användargränssnittet för Alcosystems Solution backend-system genom vilket administratörer konfigurerar och övervakar testprocessen. Den molnbaserade lösningen fungerar med både mobil (enda alternativ) och stillastående (gruppalternativ) enheter. Läs mer om innehållet i varje plan på Plansidorna.

Vi är stolta användare av Alcosystems-lösningen:

Lösningar skräddarsydda för din organisation

Kontakta oss för frågor om våra lösningar, produkter eller hur vi kan hjälpa dig att göra skillnad för dina patienter eller anställda.

För specifika förfrågningar, kontakta nedan:

Generella frågor - contact@alcosystems.se

Stöd service - support@alcosystems.se

Försäljning - sales@alcosystems.se