Specialiserat på e-hälso- och behandlingslösningar för vårdorganisationer och professionella miljöer

Alcosystems är ett svenskt medicinteknikföretag specialiserat på lösningar för e-hälsa och alkoholövervakning. Fokuserar på att tillhandahålla vård genom teknik, vi bygger och designar innovativa, säkra och hållbara lösningar för behandling och övervakning av alkohol.

Alcosystems skapar lösningar utformade för att passa de unika behoven i olika branscher och affärsmetoder. Våra produkter används av kommuner, återvinningscentra och privata företag i Nordamerika, Europa och Asien och erbjuder alla typer av organisationer att tillhandahålla kvalitetsvård och övervakning genom toppmodern teknik med en mänsklig inriktning.

9342EECCert_001-400x400

SENASTE NYTT

Tjänster

Alcosystems lösning

Smart hårdvåra

Vår mobila alkomätare iBac Pro är byggd för fjärrtester. Den har samma noggrannhet som polisens mätare, kopplas trådlöst till smartphone via Bluetooth och använder en smart fotofunktion för att identifiera användaren innan test

Serviceplaner - Anpassade branschlösningar

Alcosystems lösning baseras på tre olika lösningar (CarePlAN, FleetPLAN och CrewPLAN) som är anpassade till olika typer av verksamheter. Med planerna följer Alcosystems administratörsverktyg där administratörer kan anpassa och övervaka testprocessen. Det molnbaserade verktyget fungerar med mobila (Singelvariant) och stationära (Gruppvariant) enheter . enda alternativ) och stillastående (gruppalternativ) enheter. Läs mer om innehållet i varje plan på Plansidorna.

Vi är stolta användare av Alcosystems-lösningen:

Skräddarsydda lösningar för din organisation

Kontakta oss för frågor om våra lösningar, produkter eller hur vi kan hjälpa dig att göra skillnad för dina patienter eller anställda.

För specifika förfrågningar, kontakta nedan:

Generella frågor contact@alcosystems.se

Stöd service - support@alcosystems.se

Försäljning - sales@alcosystems.se