Vi bygger lösningar inom e-hälsa och alkoholbehandling för arbetsplatser och behandlingshem

 

Alcosystems är ett svenskt medtechbolag som är specialister inom e-hälsa och digitala alkomätare. Utifrån vår slogan Care through Technology bygger och designar vi innovativa, säkra och hållbara lösningar inom alkoholbehandling och alkotestning.

 

Alcosystems lösningar är utformade för olika branschers unika behov och arbetssätt. Våra produkter används av kommuner, behandlingshem och privata företag i Nordamerika, Europa och Asien och ger alla typer av verksamheter möjligheten att erbjuda kvalitetsvård i form av modern och innovativ alkomätning som sätter människan i fokus.

 

 

Alcosystems enkla lösning

Smart hårdvara

Vår mobila alkomätare iBac Pro är byggd för fjärrtester. Den har samma noggrannhet som polisens mätare, kopplas trådlöst till smartphone via Bluetooth och använder en smart fotofunktion för att identifiera användaren innan test.

 

Serviceplaner – anpassade branschlösningar

Alcosystems lösning baseras på tre olika serviceplaner (CarePLAN, FleetPLAN och CrewPLAN) som är anpassade till olika typer av verksamheter. Med planerna följer Alcosystems administratörsverktyg där administratörer kan anpassa och övervaka testprocessen. Det molnbaserade verktyget fungerar med mobila (singelvariant) och stationära (gruppvariant) enheter. Läs mer om vad varje plan erbjuder under respektive sida. 

Vi är stolta användare av Alcosystems lösningar:

Anpassade lösningar för din verksamhet

Kontakta oss om du har frågor om våra lösningar, produkter eller om du vill veta mer gällande hur vi kan hjälpa din verksamhet göra skillnad för era patienter eller personal.

 

För specifika frågor, ta kontakt nedan:

 

Allmänt info@alcosystems.se

 

Kundtjänst support@alcosystems.se

 

Försäljning sales@alcosystems.se