Vägen ut! Villa Revansch

Vägen ut! Villa Revansch är ett behandlingshem i Sundsvall. De har valt CarePLAN som ett stöd till sina patienter på vägen mot tillfrisknandet.

Villa Revansch använder CarePLAN för alkotester när patienterna inte är på plats på hemmet, till exempel vid ledighet eller högtider. Ingen patient tillåts vara frånvarande under en längre period utan att ta med sig en iBac Pro-mätare.

Med CarePLAN kan personalen enkelt schemalägga patientens alkotester. Varje gång en patient testas ser personalen direkt testets resultat, var patienten befunnit sig vid testets tidpunkt (i avhållsamhetssyfte från platser där alkohol serveras eller säljs) samt ett foto på patienten för identifikation.

 

Mats Granberg, enhetschef på Vägen ut!Villa Revansch
”iBac Pro-mätaren är ett bra och användarvänligt verktyg. Jag tycker att kriminalvårdssystemet borde prova denna lösning när det kommer till säkerhet och kontroll för olika tester. Jag tror också att alla behandlingshem som har avtal med offentliga kriminalvårdsanstalter kommer att använda CrewPLAN i framtiden eftersom det är så säkert och enkelt att använda”